Thailand

Consulaat van Thailand in Amsterdam

Nederland

Thaise Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Thailand in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Thaise diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Thaise ambassade en elk ander consulaat van Thailand in Nederland.

Het Consulaat van Thailand in Amsterdam
Thai Consulate General in Amsterdam, the Netherlands - De Lairessestraat 127 - 1075 HJ Amsterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (20) 465 1532

Faxnummer:

(+31) (20) 465 1543

Email:

thaiconsulate.amsterdam@gmail.com

Website:

Consul:

Mr. Hendrikus Hermanus Maria Ruijgrok - Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Thailand in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Thaise belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Thaise Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Mr. Hendrikus Hermanus Maria Ruijgrok - Consul General van Thailand in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (20) 465 1532 of email thaiconsulate.amsterdam@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Thailand dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (20) 465 1532 of email thaiconsulate.amsterdam@gmail.com

Thaise Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Thailand meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Thaise consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Thailand om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Thaise consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Thailand niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Thailand in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Thailand in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Thailand in Nederland Ambassade van Thailand in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Thaise Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Thaise consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Thailand - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Thailand. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Thailand.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Thailand kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links