Thailand Flag

De Thaise Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Thaise Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Thaise Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Thaise diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Thailand in Nederland.

De Thaise Ambassade in Nederland
Thai Embassy in The Hague, the Netherlands Laan Copes van Cattenburch 123 2585 EZ S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 345-9703 (+31) 70 345-0766

Faxnummer:

(+31) 70 345-1929

Email:

thaiembassy.thehague@gmail.com

Website:

www.thaiembassy.org/hague

Ambassadeur:

Mr Virachai Plasai

Openingstijden:

De Ambassade van Thailand in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Thaise belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Thaise Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Virachai Plasai - Ambassadeur van Thailand in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 345-9703 (+31) 70 345-0766 of email thaiembassy.thehague@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Thaise ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Thailand in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Thaise Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Thaise Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Thaise Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Thaise consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Thailand in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Thaise Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Thaise ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Thailand - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Thailand. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Thailand.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Thailand kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Thailand in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Thailand te bezoeken evenals aan Thaise burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Thaise Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Thaise visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Thaise nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Thaise Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 345-9703 (+31) 70 345-0766 of per email thaiembassy.thehague@gmail.comNuttige Links