Panama

Consulaat van Panama in Rotterdam

Nederland

Panamese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Panama in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Panamese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Panamese ambassade en elk ander consulaat van Panama in Nederland.

Het Consulaat van Panama in Rotterdam
Panama Consulate General in Rotterdam, Weena 723, Suite E7.179, Postbus 29180, 3001 GD Rotterdam, Netherlands

Telefoonnummer:

+31 10 414 3828

Faxnummer:

+31 10 414 3828

Email:

info@consulateofpanama.nl

Website:

www.consulateofpanama.nl

Consul:

Ira Natasha Roner Arauz - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Panama in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Panamese belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Panamese Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Ira Natasha Roner Arauz - Consul General van Panama in Nederland en is bereikbaar per telefoon +31 10 414 3828 of email info@consulateofpanama.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Panama dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon +31 10 414 3828 of email info@consulateofpanama.nl

Panamese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Panama meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Panamese consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Panama om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Panamese consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Panama niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Panama in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Panama in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Panama in Nederland Ambassade van Panama in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Panamese Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Panamese consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Panama - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Panama. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Panama.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Panama kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links