Panama Flag

De Panamese Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Panamese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Panamese Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Panamese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Panama in Nederland.

De Panamese Ambassade in Nederland
Panamanian Embassy in The Hague, the Netherlands In the process of opening The Hague Netherlands

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

Website:

Ambassadeur:

Openingstijden:

De Ambassade van Panama in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Panamese belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Panamese Ambassade in Den Haag staat onder leiding van - Ambassadeur van Panama in Nederland en is bereikbaar per telefoon of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Panamese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Panama in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Panamese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Panamese Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Panamese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Panamese consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Panama in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Panamese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Panamese ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Panama - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Panama. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Panama.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Panama kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Panama in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Panama te bezoeken evenals aan Panamese burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Panamese Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Panamese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Panamese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Panamese Ambassade in Den Haag via telefoon of per emailNuttige Links