Luxemburg

Consulaat van Luxemburg in Maastricht

Nederland

Luxemburgse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Luxemburg in Maastricht. Het consulaat is niet de enige Luxemburgse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Luxemburgse ambassade en elk ander consulaat van Luxemburg in Nederland.

Het Consulaat van Luxemburg in Maastricht
Luxembourg Honorary Consulate in Maastricht, Netherlands - Achter De Comedie 8 - 6211 GZ Maastricht - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (43) 350 14 90

Faxnummer:

(+31) (43) 321 80 35

Email:

maastricht@consul-hon.lu

Website:

Consul:

Fernand Leopold Jadoul - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Luxemburg in Maastricht is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Luxemburgse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Luxemburgse Consulaat in Maastricht staat onder leiding van Fernand Leopold Jadoul - Honorary Consul van Luxemburg in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (43) 350 14 90 of email maastricht@consul-hon.lu

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Luxemburg dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (43) 350 14 90 of email maastricht@consul-hon.lu

Luxemburgse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Maastricht? - Het kan zijn dat Luxemburg meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Luxemburgse consulaat in Maastricht ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Luxemburg om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Luxemburgse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Zwolle

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Luxemburg niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Luxemburg in Nederland - Indien het consulaat in Maastricht of eventuele andere consulaten van Luxemburg in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Luxemburg in Nederland Ambassade van Luxemburg in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Luxemburgse Consulaat in Maastricht - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Maastricht of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Luxemburgse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Luxemburg - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Luxemburg. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Luxemburg.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Luxemburg kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links