Litouwen

Consulaat van Litouwen in Groningen

Nederland

Litouwse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Litouwen in Groningen. Het consulaat is niet de enige Litouwse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Litouwse ambassade en elk ander consulaat van Litouwen in Nederland.

Het Consulaat van Litouwen in Groningen
Lithuanian Consulate in Groningen, the Netherlands Leonard Springerlaan 15 9727 KB Groningen Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (592) 37 54 67

Faxnummer:

Email:

info@ltconnect.nl

Website:

Consul:

Lina Sotnicenkaite - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Litouwen in Groningen is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Litouwse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Litouwse Consulaat in Groningen staat onder leiding van Lina Sotnicenkaite - Consul van Litouwen in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (592) 37 54 67 of email info@ltconnect.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Litouwen dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (592) 37 54 67 of email info@ltconnect.nl

Litouwse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Groningen? - Het kan zijn dat Litouwen meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Litouwse consulaat in Groningen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Litouwen om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Litouwse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Eindhoven en Groningen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Litouwen niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Litouwen in Nederland - Indien het consulaat in Groningen of eventuele andere consulaten van Litouwen in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Litouwen in Nederland Ambassade van Litouwen in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Litouwse Consulaat in Groningen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Groningen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Litouwse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Litouwen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Litouwen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Litouwen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Litouwen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links