Libanon

Consulaat van Libanon in Amsterdam

Nederland

Libanese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Libanon in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Libanese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Libanese ambassade en elk ander consulaat van Libanon in Nederland.

Het Consulaat van Libanon in Amsterdam
Lebanese Honorary Consulate in Amsterdam, Netherlands - Molenwef 24 (1st floor) - 1911DB Uitgeest - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 850703423 & (+31) 621491090

Faxnummer:

Email:

ams.honoraryconsulate@gmail.com

Website:

Consul:

Antoine el Kalaani - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Libanon in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Libanese belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Libanese Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Antoine el Kalaani - Honorary Consul van Libanon in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 850703423 & (+31) 621491090 of email ams.honoraryconsulate@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Libanon dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 850703423 & (+31) 621491090 of email ams.honoraryconsulate@gmail.com

Libanese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Libanon meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Libanese consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Libanon om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Libanese consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Libanon niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Libanon in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Libanon in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Libanon in Nederland Ambassade van Libanon in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Libanese Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Libanese consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Libanon - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Libanon. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Libanon.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Libanon kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links