Libanon Flag

De Libanese Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Libanese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Libanese Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Libanese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Libanon in Nederland.

De Libanese Ambassade in Nederland
Lebanese Embassy in The Hague, the Netherlands Frederikstraat 2 2514 LK S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 365 8906 (+31) 70 365 8907

Faxnummer:

(+31) 70 362 0779

Email:

info@lebanonembassy.nl

Website:

www.lebanonembassy.nl

Ambassadeur:

Mr Mohamad Hajjar, Charge dAffaires a.i.

Openingstijden:

De Ambassade van Libanon in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Libanese belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Libanese Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Mohamad Hajjar, Charge dAffaires a.i. van Libanon in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 365 8906 (+31) 70 365 8907 of email info@lebanonembassy.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Libanese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Libanon in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Libanese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Libanese Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Libanese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Libanese consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Libanon in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Libanese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Libanese ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Libanon - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Libanon. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Libanon.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Libanon kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Libanon in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Libanon te bezoeken evenals aan Libanese burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Libanese Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Libanese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Libanese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Libanese Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 365 8906 (+31) 70 365 8907 of per email info@lebanonembassy.nlNuttige Links