Zuid Korea

Consulaat van Zuid Korea in Groningen

Nederland

Zuid Koreaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Zuid Korea in Groningen. Het consulaat is niet de enige Zuid Koreaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Zuid Koreaanse ambassade en elk ander consulaat van Zuid Korea in Nederland.

Het Consulaat van Zuid Korea in Groningen
South Korean Honorary Consulate in Groningen, the Netherlands - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+31) (0)70 740 0200 (Embassy in The Hague)

Faxnummer:

Email:

koreanembassynl@mofa.go.kr

Website:

overseas.mofa.go.kr/nl-en/index.do

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Zuid Korea in Groningen is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Zuid Koreaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Zuid Koreaanse Consulaat in Groningen staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Zuid Korea in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (0)70 740 0200 (Embassy in The Hague) of email koreanembassynl@mofa.go.kr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Zuid Korea dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (0)70 740 0200 (Embassy in The Hague) of email koreanembassynl@mofa.go.kr

Zuid Koreaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Groningen? - Het kan zijn dat Zuid Korea meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Zuid Koreaanse consulaat in Groningen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Zuid Korea om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Zuid Koreaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Groningen en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Zuid Korea niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Zuid Korea in Nederland - Indien het consulaat in Groningen of eventuele andere consulaten van Zuid Korea in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Zuid Korea in Nederland Ambassade van Zuid Korea in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Zuid Koreaanse Consulaat in Groningen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Groningen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Zuid Koreaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Zuid Korea - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Zuid Korea. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Zuid Korea.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Zuid Korea kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links