Zuid Korea Flag

De Zuid Koreaanse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Zuid Koreaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Zuid Koreaanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Zuid Koreaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Zuid Korea in Nederland.

De Zuid Koreaanse Ambassade in Nederland
South Korean Embassy in The Hague, the Netherlands Verlengde Tolweg 8 2517 JV The Hague Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70-358 6076

Faxnummer:

(+31) 70-350 4712

Email:

koreanemb@koreanembassy.nl

Website:

nld.mofat.go.kr

Ambassadeur:

Mr Lee Key-Cheol

Openingstijden:

De Ambassade van Zuid Korea in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Zuid Koreaanse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Zuid Koreaanse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Lee Key-Cheol - Ambassadeur van Zuid Korea in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70-358 6076 of email koreanemb@koreanembassy.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Zuid Koreaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Zuid Korea in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zuid Koreaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Zuid Koreaanse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Zuid Koreaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Zuid Koreaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Zuid Korea in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Groningen en Rotterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Zuid Koreaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Zuid Koreaanse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Zuid Korea - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Zuid Korea. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Zuid Korea.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Zuid Korea kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Zuid Korea in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Zuid Korea te bezoeken evenals aan Zuid Koreaanse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Zuid Koreaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Zuid Koreaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Zuid Koreaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Zuid Koreaanse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70-358 6076 of per email koreanemb@koreanembassy.nlNuttige Links