Guatemala

Consulaat van Guatemala in Amsterdam

Nederland

Guatemala Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Guatemala in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Guatemala diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Guatemala ambassade en elk ander consulaat van Guatemala in Nederland.

Het Consulaat van Guatemala in Amsterdam
Guatemalan Honorary Consulate in Amsterdam, Netherlands - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+31) (70) 302 02 53 (Embassy in the Hague)

Faxnummer:

Email:

embpaisesbajos@minex.gob.gt

Website:

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Guatemala in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Guatemala belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Guatemala Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Guatemala in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (70) 302 02 53 (Embassy in the Hague) of email embpaisesbajos@minex.gob.gt

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Guatemala dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (70) 302 02 53 (Embassy in the Hague) of email embpaisesbajos@minex.gob.gt

Guatemala Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Guatemala meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Guatemala consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Guatemala om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Guatemala consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Guatemala niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Guatemala in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Guatemala in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Guatemala in Nederland Ambassade van Guatemala in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Guatemala Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Guatemala consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Guatemala - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Guatemala. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Guatemala.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Guatemala kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links