Guatemala Flag

De Guatemala Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Guatemala Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Guatemala Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Guatemala diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Guatemala in Nederland.

De Guatemala Ambassade in Nederland
Guatemalan Embassy in The Hague, the Netherlands Javastraat 44 2585 AP S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 302 0253 (+31) 70 356 0289

Faxnummer:

(+31) 70 360 2270

Email:

embpaisesbajos@minex.gob.gt

Website:

Ambassadeur:

Mr Jorge Alfredo Lemcke Arevalo

Openingstijden:

De Ambassade van Guatemala in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Guatemala belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Guatemala Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Jorge Alfredo Lemcke Arevalo - Ambassadeur van Guatemala in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 302 0253 (+31) 70 356 0289 of email embpaisesbajos@minex.gob.gt

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Guatemala ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Guatemala in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Guatemala Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Guatemala Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Guatemala Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Guatemala consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Guatemala in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Guatemala Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Guatemala ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Guatemala - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Guatemala. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Guatemala.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Guatemala kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Guatemala in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Guatemala te bezoeken evenals aan Guatemala burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Guatemala Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Guatemala visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Guatemala nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Guatemala Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 302 0253 (+31) 70 356 0289 of per email embpaisesbajos@minex.gob.gtNuttige Links