Cyprus

Consulaat van Cyprus in Rotterdam

Nederland

Cypriotische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Cyprus in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Cypriotische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Cypriotische ambassade en elk ander consulaat van Cyprus in Nederland.

Het Consulaat van Cyprus in Rotterdam
Cypriot Honorary Consulate in Rotterdam, Netherlands - Weena 248 - Tower C - 11th Floor - 3012 NJ Rotterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (10) 404 79 01

Faxnummer:

(+31) (10) 404 78 99

Email:

dmsrotterdam@dms.gov.cy

Website:

Consul:

Mr Christos Hadjichriseu - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Cyprus in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Cypriotische belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Cypriotische Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Mr Christos Hadjichriseu - Honorary Consul van Cyprus in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (10) 404 79 01 of email dmsrotterdam@dms.gov.cy

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Cyprus dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (10) 404 79 01 of email dmsrotterdam@dms.gov.cy

Cypriotische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Cyprus meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Cypriotische consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Cyprus om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Cypriotische consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Cyprus niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Cyprus in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Cyprus in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Cyprus in Nederland Ambassade van Cyprus in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Cypriotische Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Cypriotische consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Cyprus - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Cyprus. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Cyprus.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Cyprus kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links