Cyprus Flag

De Cypriotische Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Cypriotische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Cypriotische Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Cypriotische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Cyprus in Nederland.

De Cypriotische Ambassade in Nederland
Cypriot Embassy in The Hague, the Netherlands 15, Surinamestraat 2585 GG S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 346 6499

Faxnummer:

(+31) 70 392 4024

Email:

hagueembassy@mfa.gov.cy

Website:

Ambassadeur:

Mr Kyriacos Kouros

Openingstijden:

De Ambassade van Cyprus in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Cypriotische belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Cypriotische Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Kyriacos Kouros - Ambassadeur van Cyprus in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 346 6499 of email hagueembassy@mfa.gov.cy

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Cypriotische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Cyprus in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Cypriotische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Cypriotische Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Cypriotische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Cypriotische consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Cyprus in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Cypriotische Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Cypriotische ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Cyprus - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Cyprus. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Cyprus.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Cyprus kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Cyprus in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Cyprus te bezoeken evenals aan Cypriotische burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Cypriotische Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Cypriotische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Cypriotische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Cypriotische Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 346 6499 of per email hagueembassy@mfa.gov.cyNuttige Links