Brazilië

Consulaat van Brazilië in Amsterdam

Nederland

Braziliaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Brazilië in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Braziliaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Braziliaanse ambassade en elk ander consulaat van Brazilië in Nederland.

Het Consulaat van Brazilië in Amsterdam
Brazilian Consulate General in Amsterdam, Netherlands - Strawinskylaan 609 - Tower A Level 6 World Trade Center - 1077 XX Amsterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 085 902 26 01 (Monday- Friday: 10:00-12:00 & 13:00-15:00)

Faxnummer:

Email:

cg.amsterdam@itamaraty.gov.br

Website:

gov.br/mre/pt-br/consulado-amsterda

Consul:

Cezar Amaral - Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Brazilië in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Braziliaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Braziliaanse Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Cezar Amaral - Consul General van Brazilië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 085 902 26 01 (Monday- Friday: 10:00-12:00 & 13:00-15:00) of email cg.amsterdam@itamaraty.gov.br

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Brazilië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 085 902 26 01 (Monday- Friday: 10:00-12:00 & 13:00-15:00) of email cg.amsterdam@itamaraty.gov.br

Braziliaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Brazilië meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Braziliaanse consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Brazilië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Braziliaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Brazilië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Brazilië in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Brazilië in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Brazilië in Nederland Ambassade van Brazilië in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Braziliaanse Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Braziliaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Brazilië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Brazilië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Brazilië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Brazilië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links