Brazilië Flag

De Braziliaanse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Braziliaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Braziliaanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Braziliaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Brazilië in Nederland.

De Braziliaanse Ambassade in Nederland
Brazilian Embassy in The Hague, the Netherlands Mauritskade 19 2514 HD S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70-302 3959

Faxnummer:

(+31) 70-302 3950

Email:

brasil@brazilianembassy.nl

Website:

www.ambassadevanbrazilie.nl

Ambassadeur:

Mr Jose Artur Denot Medeiros

Openingstijden:

De Ambassade van Brazilië in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Braziliaanse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Braziliaanse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Jose Artur Denot Medeiros - Ambassadeur van Brazilië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70-302 3959 of email brasil@brazilianembassy.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Braziliaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Brazilië in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Braziliaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Braziliaanse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Braziliaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Braziliaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Brazilië in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Braziliaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Braziliaanse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Brazilië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Brazilië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Brazilië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Brazilië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Brazilië in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Brazilië te bezoeken evenals aan Braziliaanse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Braziliaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Braziliaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Braziliaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Braziliaanse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70-302 3959 of per email brasil@brazilianembassy.nlNuttige Links