Wit Rusland

Consulaat van Wit Rusland in Eindhoven

Nederland

Wit Russische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Wit Rusland in Eindhoven. Het consulaat is niet de enige Wit Russische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Wit Russische ambassade en elk ander consulaat van Wit Rusland in Nederland.

Het Consulaat van Wit Rusland in Eindhoven
Belarussian Consulate in Eindhoven, the Netherlands Van Oldenbarneveltlaan 20 5631 AH Eindhoven Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 6-20 61 33 75

Faxnummer:

Email:

henniekuijken@consulbelarus.nl

Website:

Consul:

Mr Hennie Kuijken - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Wit Rusland in Eindhoven is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Wit Russische belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Wit Russische Consulaat in Eindhoven staat onder leiding van Mr Hennie Kuijken - Consul van Wit Rusland in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 6-20 61 33 75 of email henniekuijken@consulbelarus.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Wit Rusland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 6-20 61 33 75 of email henniekuijken@consulbelarus.nl

Wit Russische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Eindhoven? - Het kan zijn dat Wit Rusland meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Wit Russische consulaat in Eindhoven ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Wit Rusland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Wit Russische consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Eindhoven en Hoogeveen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Wit Rusland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Wit Rusland in Nederland - Indien het consulaat in Eindhoven of eventuele andere consulaten van Wit Rusland in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Wit Rusland in Nederland Ambassade van Wit Rusland in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Wit Russische Consulaat in Eindhoven - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Eindhoven of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Wit Russische consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Wit Rusland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Wit Rusland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Wit Rusland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Wit Rusland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links