Wit Rusland Flag

De Wit Russische Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Wit Russische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Wit Russische Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Wit Russische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Wit Rusland in Nederland.

De Wit Russische Ambassade in Nederland
Belarussian Embassy in The Hague, the Netherlands Anna Paulownastraat 34 2518 BE S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 363 1566

Faxnummer:

(+31) 70 364 0555

Email:

info@witrusland.com

Website:

www.netherlands.mfa.gov.by

Ambassadeur:

Elena Gritsenko

Openingstijden:

De Ambassade van Wit Rusland in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Wit Russische belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Wit Russische Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Elena Gritsenko - Ambassadeur van Wit Rusland in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 363 1566 of email info@witrusland.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Wit Russische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Wit Rusland in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Wit Russische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Wit Russische Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Wit Russische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Wit Russische consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Wit Rusland in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Eindhoven en Hoogeveen

Zoek een hotel in de buurt van de Wit Russische Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Wit Russische ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Wit Rusland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Wit Rusland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Wit Rusland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Wit Rusland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Wit Rusland in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Wit Rusland te bezoeken evenals aan Wit Russische burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Wit Russische Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Wit Russische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Wit Russische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Wit Russische Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 363 1566 of per email info@witrusland.comNuttige Links