Armenië

Consulaat van Armenië in Amsterdam

Nederland

Armeense Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Armenië in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Armeense diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Armeense ambassade en elk ander consulaat van Armenië in Nederland.

Het Consulaat van Armenië in Amsterdam
Armenian Consulate in Amsterdam, the Netherlands Melkpad 22 1217 KD Hilversum Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 6-28 88 67 07

Faxnummer:

Email:

r.h.zieck@wbt.nl

Website:

Consul:

Mr Robert Hans Zieck - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Armenië in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Armeense belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Armeense Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Mr Robert Hans Zieck - Consul van Armenië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 6-28 88 67 07 of email r.h.zieck@wbt.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Armenië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 6-28 88 67 07 of email r.h.zieck@wbt.nl

Armeense Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Armenië meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Armeense consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Armenië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Armeense consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Armenië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Armenië in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Armenië in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Armenië in Nederland Ambassade van Armenië in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Armeense Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Armeense consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Armenië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Armenië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Armenië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Armenië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links