ArmeniŽ Flag

De Armeense Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Armeense Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Armeense Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Armeense diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van ArmeniŽ in Nederland.

De Armeense Ambassade in Nederland
Armenian Embassy in The Hague, the Netherlands Laan Van Meerdervoort 90 2517 AP S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (70) 331 10 02

Faxnummer:

(+31) (70) 331 10 02

Email:

armembnl@mfa.am

Website:

netherlands.mfa.am

Ambassadeur:

Mrs Dziunik Aghajanian

Openingstijden:

De Ambassade van ArmeniŽ in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Armeense belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Armeense Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mrs Dziunik Aghajanian - Ambassadeur van ArmeniŽ in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (70) 331 10 02 of email armembnl@mfa.am

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Armeense ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiŽle website van de Ambassade van ArmeniŽ in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Armeense Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Armeense Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Armeense Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Armeense consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van ArmeniŽ in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Armeense Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Armeense ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en ArmeniŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar ArmeniŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in ArmeniŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of ArmeniŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van ArmeniŽ in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om ArmeniŽ te bezoeken evenals aan Armeense burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Armeense Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Armeense visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Armeense nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Armeense Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) (70) 331 10 02 of per email armembnl@mfa.amNuttige Links