Suriname

Consulaat van Suriname in Breda

Nederland

Surinaamse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Suriname in Breda. Het consulaat is niet de enige Surinaamse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Surinaamse ambassade en elk ander consulaat van Suriname in Nederland.

Het Consulaat van Suriname in Breda
Surinamese Consulate in Breda, the Netherlands Waterviolier 19 4823 MA Breda Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (84) 868 531 6

Faxnummer:

(+31) (84) 868 531 6

Email:

info@hcsuriname.nl

Website:

Consul:

Mr Cornelis de Ruiter - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Suriname in Breda is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Surinaamse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Surinaamse Consulaat in Breda staat onder leiding van Mr Cornelis de Ruiter - Consul van Suriname in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (84) 868 531 6 of email info@hcsuriname.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Suriname dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (84) 868 531 6 of email info@hcsuriname.nl

Surinaamse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Breda? - Het kan zijn dat Suriname meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Surinaamse consulaat in Breda ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Suriname om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Surinaamse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Breda

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Suriname niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Suriname in Nederland - Indien het consulaat in Breda of eventuele andere consulaten van Suriname in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Suriname in Nederland Ambassade van Suriname in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Surinaamse Consulaat in Breda - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Breda of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Surinaamse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Suriname - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Suriname. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Suriname.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Suriname kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links