Slowakije

Consulaat van Slowakije in Groningen

Nederland

Slowaakse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Slowakije in Groningen. Het consulaat is niet de enige Slowaakse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Slowaakse ambassade en elk ander consulaat van Slowakije in Nederland.

Het Consulaat van Slowakije in Groningen
Slovakian Honorary Consulate in Groningen, the Netherlands - IWCN Office - Gedempte Zuiderdiep 98 - 9711 HL Groningen - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (0)50 367 71 97

Faxnummer:

Email:

slovakia.groningen@gmail.com

Website:

Consul:

Denisa Kasova - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Slowakije in Groningen is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Slowaakse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Slowaakse Consulaat in Groningen staat onder leiding van Denisa Kasova - Honorary Consul van Slowakije in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (0)50 367 71 97 of email slovakia.groningen@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Slowakije dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (0)50 367 71 97 of email slovakia.groningen@gmail.com

Slowaakse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Groningen? - Het kan zijn dat Slowakije meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Slowaakse consulaat in Groningen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Slowakije om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Slowaakse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Eindhoven, Groningen en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Slowakije niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Slowakije in Nederland - Indien het consulaat in Groningen of eventuele andere consulaten van Slowakije in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Slowakije in Nederland Ambassade van Slowakije in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Slowaakse Consulaat in Groningen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Groningen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Slowaakse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Slowakije - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Slowakije. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Slowakije.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Slowakije kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links