Slowakije Flag

De Slowaakse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Slowaakse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Slowaakse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Slowaakse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Slowakije in Nederland.

De Slowaakse Ambassade in Nederland
Slovakian Embassy in The Hague, the Netherlands - Parkweg 1 - 2585 The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 416 7777

Faxnummer:

(+31) 70 416 7783

Email:

emb.hague@mzv.sk

Website:

www.mzv.sk/web/haag

Ambassadeur:

Mr. Roman Buzek

Openingstijden:

De Ambassade van Slowakije in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Slowaakse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Slowaakse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr. Roman Buzek - Ambassadeur van Slowakije in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 416 7777 of email emb.hague@mzv.sk

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Slowaakse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Slowakije in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Slowaakse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Slowaakse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Slowaakse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Slowaakse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Slowakije in Nederland op een rijtje gezet: Eindhoven, Groningen en Rotterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Slowaakse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Slowaakse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Slowakije - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Slowakije. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Slowakije.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Slowakije kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Slowakije in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Slowakije te bezoeken evenals aan Slowaakse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Slowaakse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Slowaakse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Slowaakse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Slowaakse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 416 7777 of per email emb.hague@mzv.skNuttige Links