Nederland

Consulaat van Nederland in Krakow

Polen

Nederlandse Diplomatieke Missie in Polen. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Krakow. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Polen. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Polen.

Het Consulaat van Nederland in Krakow
Honorary Consulate of the Netherlands in Cracow, Poland - Aleja 3 Maja 9 - 30-062 Cracow - Poland

Telefoonnummer:

(+48) 883 357 929

Faxnummer:

Email:

nlconsulate.krakow@onet.pl

Website:

Consul:

Patrick den Bult - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Krakow is een bilaterale missie in Polen en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Polen.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Krakow staat onder leiding van Patrick den Bult - Honorary Consul van Nederland in Polen en is bereikbaar per telefoon (+48) 883 357 929 of email nlconsulate.krakow@onet.pl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+48) 883 357 929 of email nlconsulate.krakow@onet.pl

Nederlandse Consulaten in Polen

Ver verwijderd van het Consulaat in Krakow? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Polen. Als het Nederlandse consulaat in Krakow ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Polen op een rijtje gezet: Gdansk en Krakow

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Polen - Indien het consulaat in Krakow of eventuele andere consulaten van Nederland in Polen u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Polen Ambassade van Nederland in Warschau

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Krakow - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Krakow of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Polen en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Polen of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links