Bangladesh

Consulaat van Bangladesh in Florence

Italië

Bangladesh Diplomatieke Missie in Italië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Bangladesh in Florence. Het consulaat is niet de enige Bangladesh diplomatieke missie in Italië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Bangladesh ambassade en elk ander consulaat van Bangladesh in Italië.

Het Consulaat van Bangladesh in Florence
Bangladeshi Consulate General in Florence, Italy Via Pellicceria 6 50123 Firenze Italy

Telefoonnummer:

(+39) 05 521 7500

Faxnummer:

(+39) 05 521 7500

Email:

giorgiagranata@hotmail.com

Website:

Consul:

Giorgia Granata - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Bangladesh in Florence is een bilaterale missie in Italië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Bangladesh belangen in Italië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Bangladesh Consulaat in Florence staat onder leiding van Giorgia Granata - Consul General van Bangladesh in Italië en is bereikbaar per telefoon (+39) 05 521 7500 of email giorgiagranata@hotmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Bangladesh dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+39) 05 521 7500 of email giorgiagranata@hotmail.com

Bangladesh Consulaten in Italië

Ver verwijderd van het Consulaat in Florence? - Het kan zijn dat Bangladesh meerdere consulaten heeft in Italië. Als het Bangladesh consulaat in Florence ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Bangladesh om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Bangladesh consulaten in Italië op een rijtje gezet: Bari, Cagliari, Catania, Catania, Florence, Genoa, Milaan, Napels, Palermo en Venice

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Bangladesh niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Bangladesh in Italië - Indien het consulaat in Florence of eventuele andere consulaten van Bangladesh in Italië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Bangladesh in Italië Ambassade van Bangladesh in Rome

Zoek een hotel in de buurt van het Bangladesh Consulaat in Florence - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Florence of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Bangladesh consulaat.

Reisverzekering voor Italië en Bangladesh - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Bangladesh. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Bangladesh.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Italië of Bangladesh kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links