Bangladesh Flag

De Bangladesh Ambassade in Rome

Italië Flag

Bangladesh Diplomatieke Missie in Italië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Bangladesh Ambassade in Rome. De ambassade is niet de enige Bangladesh diplomatieke missie in Italië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Bangladesh in Italië.

De Bangladesh Ambassade in Italië
Bangladeshi Embassy in Rome, Italy - Via Dell'Antartide 7 - 00144 Rome - Italy

Telefoonnummer:

(+39) 06 808 3595 & (+39) 06 807 8541

Faxnummer:

(+39) 06 808 4853

Email:

embangrm@mclink.it

Website:

www.bangladeshembassyinitaly.com

Ambassadeur:

Mr Md Abdus Sobhan Sikder

Openingstijden:

De Ambassade van Bangladesh in Rome is een bilaterale missie in Italië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Bangladesh belangen in Italië.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Bangladesh Ambassade in Rome staat onder leiding van Mr Md Abdus Sobhan Sikder - Ambassadeur van Bangladesh in Italië en is bereikbaar per telefoon (+39) 06 808 3595 & (+39) 06 807 8541 of email embangrm@mclink.it

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Bangladesh ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Bangladesh in Rome vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Bangladesh Consulaten in Italië

Ver verwijderd van de Bangladesh Ambassade in Rome? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Bangladesh Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Bangladesh consulaat in Italië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Bangladesh in Italië op een rijtje gezet: Bari, Cagliari, Catania, Catania, Florence, Genoa, Milaan, Napels, Palermo en Venice

Zoek een hotel in de buurt van de Bangladesh Ambassade in Rome - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Rome of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Bangladesh ambassade.

Reisverzekering voor Italië en Bangladesh - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Bangladesh. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Bangladesh.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Italië of Bangladesh kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Bangladesh in Rome verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Italië die van plan zijn om Bangladesh te bezoeken evenals aan Bangladesh burgers die in Italië wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Bangladesh Ambassade in Rome uit het behandelen van aanvragen van Bangladesh visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Bangladesh nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Bangladesh Ambassade in Rome via telefoon (+39) 06 808 3595 & (+39) 06 807 8541 of per email embangrm@mclink.itNuttige Links