Cuba

Consulaat van Cuba in Rotterdam

Nederland

Cubaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Cuba in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Cubaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Cubaanse ambassade en elk ander consulaat van Cuba in Nederland.

Het Consulaat van Cuba in Rotterdam
Cuban Consulate General in Rotterdam, the Netherlands - Groot Handelsgebouw - Conradstraat 18, 4th floor - 3013 AP Rotterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 10 206 7334

Faxnummer:

(+31) 10 206 7335

Email:

concuba@bart.nl

Website:

misiones.minrex.gob.cu/es/paisesbajos

Consul:

Rafael Lesca Torralba - Consul General

Openingstijden:

Please visit official website

Het Consulaat van Cuba in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Cubaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Cubaanse Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Rafael Lesca Torralba - Consul General van Cuba in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 10 206 7334 of email concuba@bart.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Cuba dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 10 206 7334 of email concuba@bart.nl

Cubaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Cuba meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Cubaanse consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Cuba om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Cubaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Cuba niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Cuba in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Cuba in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Cuba in Nederland Ambassade van Cuba in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Cubaanse Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Cubaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Cuba - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Cuba. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Cuba.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Cuba kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links