Cuba Flag

De Cubaanse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Cubaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Cubaanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Cubaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Cuba in Nederland.

De Cubaanse Ambassade in Nederland
Embassy of Cuba in The Hague, the Netherlands - Koninginnengracht 37 - 2514AD - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 613092225 & Consulate: (+31) 6 537699473

Faxnummer:

Email:

embacuba@xs4all.nl & Consulate: concuba@xs4all.nl

Website:

misiones.minrex.gob.cu/es/paisesbajos

Ambassadeur:

Soraya Alvarez Nunez

Openingstijden:

Mon-Fri: 08.30-17.30

De Ambassade van Cuba in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Cubaanse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Cubaanse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Soraya Alvarez Nunez - Ambassadeur van Cuba in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 613092225 & Consulate: (+31) 6 537699473 of email embacuba@xs4all.nl & Consulate: concuba@xs4all.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Cubaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Cuba in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Cubaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Cubaanse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Cubaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Cubaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Cuba in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Cubaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Cubaanse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Cuba - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Cuba. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Cuba.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Cuba kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Cuba in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Cuba te bezoeken evenals aan Cubaanse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Cubaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Cubaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Cubaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Cubaanse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 613092225 & Consulate: (+31) 6 537699473 of per email embacuba@xs4all.nl & Consulate: concuba@xs4all.nlNuttige Links