Peru

Consulaat van Peru in Amsterdam

Nederland

Peruaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Peru in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Peruaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Peruaanse ambassade en elk ander consulaat van Peru in Nederland.

Het Consulaat van Peru in Amsterdam
Peruvian Consulate General in Amsterdam, the Netherlands Amsteldijk 166 1079 LH Amsterdam Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 20 622 8580

Faxnummer:

(+31) 20 422 8581

Email:

Website:

Consul:

Mr Luis Alberto Campana Boluarte - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Peru in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Peruaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Peruaanse Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Mr Luis Alberto Campana Boluarte - Consul General van Peru in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 20 622 8580 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Peru dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 20 622 8580 of email

Peruaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Peru meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Peruaanse consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Peru om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Peruaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Peru niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Peru in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Peru in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Peru in Nederland Ambassade van Peru in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Peruaanse Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Peruaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Peru - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Peru. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Peru.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Peru kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links