Peru Flag

De Peruaanse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Peruaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Peruaanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Peruaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Peru in Nederland.

De Peruaanse Ambassade in Nederland
Peruvian Embassy in The Hague, the Netherlands Nassauplein 4 2585 EA S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 365 3500

Faxnummer:

(+31) 70 365 1929

Email:

info@embassyofperu.nl

Website:

www.embassyofperu.nl

Ambassadeur:

Mr Allan Wagner Tizon

Openingstijden:

De Ambassade van Peru in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Peruaanse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Peruaanse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Allan Wagner Tizon - Ambassadeur van Peru in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 365 3500 of email info@embassyofperu.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Peruaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Peru in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Peruaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Peruaanse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Peruaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Peruaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Peru in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Peruaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Peruaanse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Peru - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Peru. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Peru.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Peru kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Peru in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Peru te bezoeken evenals aan Peruaanse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Peruaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Peruaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Peruaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Peruaanse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 365 3500 of per email info@embassyofperu.nlNuttige Links