Noorwegen

Consulaat van Noorwegen in Groningen

Nederland

Noorse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Noorwegen in Groningen. Het consulaat is niet de enige Noorse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Noorse ambassade en elk ander consulaat van Noorwegen in Nederland.

Het Consulaat van Noorwegen in Groningen
Norwegian Consulate in Groningen, the Netherlands - Handelskade Oost 1 - 9934 AR Delfzijl - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (50) 721 00 10

Faxnummer:

Email:

de4posten@ziggo.nl

Website:

Consul:

Mr Harmen Dirk Post - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Noorwegen in Groningen is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Noorse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Noorse Consulaat in Groningen staat onder leiding van Mr Harmen Dirk Post - Consul van Noorwegen in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (50) 721 00 10 of email de4posten@ziggo.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Noorwegen dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (50) 721 00 10 of email de4posten@ziggo.nl

Noorse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Groningen? - Het kan zijn dat Noorwegen meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Noorse consulaat in Groningen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Noorwegen om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Noorse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Groningen en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Noorwegen niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Noorwegen in Nederland - Indien het consulaat in Groningen of eventuele andere consulaten van Noorwegen in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Noorwegen in Nederland Ambassade van Noorwegen in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Noorse Consulaat in Groningen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Groningen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Noorse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Noorwegen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Noorwegen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Noorwegen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Noorwegen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links