Marokko

Consulaat van Marokko in Rotterdam

Nederland

Marokkaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Marokko in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Marokkaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Marokkaanse ambassade en elk ander consulaat van Marokko in Nederland.

Het Consulaat van Marokko in Rotterdam
Moroccan Consulate General in Rotterdam, the Netherlands Calandstraat 11 3016 CA Rotterdam Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (10) 436 6177 (+31) (10) 436 6040

Faxnummer:

(+31) (10) 436 4990

Email:

Website:

www.cgmrotterdam.nl

Consul:

Mr Hafid Benchemsi - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Marokko in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Marokkaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Marokkaanse Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Mr Hafid Benchemsi - Consul General van Marokko in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (10) 436 6177 (+31) (10) 436 6040 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Marokko dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (10) 436 6177 (+31) (10) 436 6040 of email

Marokkaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Marokko meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Marokkaanse consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Marokko om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Marokkaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Marokko niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Marokko in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Marokko in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Marokko in Nederland Ambassade van Marokko in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Marokkaanse Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Marokkaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Marokko - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Marokko. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Marokko.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Marokko kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links