Marokko Flag

De Marokkaanse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Marokkaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Marokkaanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Marokkaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Marokko in Nederland.

De Marokkaanse Ambassade in Nederland
Moroccan Embassy in The Hague, the Netherlands Oranjestraat 9 2514 JB The Hague Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70-346 9617

Faxnummer:

(+31) 70-356 2829

Email:

sifamalahaye@hotmail.fr

Website:

Ambassadeur:

Mr Abdelkarim Ben Sellam

Openingstijden:

De Ambassade van Marokko in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Marokkaanse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Marokkaanse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Abdelkarim Ben Sellam - Ambassadeur van Marokko in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70-346 9617 of email sifamalahaye@hotmail.fr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Marokkaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Marokko in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Marokkaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Marokkaanse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Marokkaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Marokkaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Marokko in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht

Zoek een hotel in de buurt van de Marokkaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Marokkaanse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Marokko - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Marokko. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Marokko.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Marokko kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Marokko in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Marokko te bezoeken evenals aan Marokkaanse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Marokkaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Marokkaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Marokkaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Marokkaanse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70-346 9617 of per email sifamalahaye@hotmail.frNuttige Links