Duitsland

Consulaat van Duitsland in Almelo

Nederland

Duitse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Duitsland in Almelo. Het consulaat is niet de enige Duitse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Duitse ambassade en elk ander consulaat van Duitsland in Nederland.

Het Consulaat van Duitsland in Almelo
German Honorary Consulate in Almelo, the Netherlands - Bedrijvenpark Twente 445 - 7602 KM Almelo - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 54 672 79 49

Faxnummer:

(+31) 54 657 77 44

Email:

almelo@hk-diplo.de

Website:

niederlande.diplo.de

Consul:

Bernardus Kuipers - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Duitsland in Almelo is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Duitse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Duitse Consulaat in Almelo staat onder leiding van Bernardus Kuipers - Honorary Consul van Duitsland in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 54 672 79 49 of email almelo@hk-diplo.de

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Duitsland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 54 672 79 49 of email almelo@hk-diplo.de

Duitse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Almelo? - Het kan zijn dat Duitsland meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Duitse consulaat in Almelo ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Duitsland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Duitse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Almelo, Amsterdam, Groningen, Maastricht, Middelburg en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Duitsland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Duitsland in Nederland - Indien het consulaat in Almelo of eventuele andere consulaten van Duitsland in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Duitsland in Nederland Ambassade van Duitsland in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Duitse Consulaat in Almelo - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Almelo of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Duitse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Duitsland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Duitsland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Duitsland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Duitsland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links