Duitsland

Consulaat van Duitsland in Amsterdam

Nederland

Duitse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Duitsland in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Duitse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Duitse ambassade en elk ander consulaat van Duitsland in Nederland.

Het Consulaat van Duitsland in Amsterdam
German Consulate General in Amsterdam, the Netherlands - Honthorststraat 36-38 - 1071 DG Amsterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 20 574 7700

Faxnummer:

(+31) 20 676 6951

Email:

info@amsterdam.diplo.de

Website:

niederlande.diplo.de

Consul:

Mrs Petra Speyrer - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Duitsland in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Duitse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Duitse Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Mrs Petra Speyrer - Honorary Consul van Duitsland in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 20 574 7700 of email info@amsterdam.diplo.de

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Duitsland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 20 574 7700 of email info@amsterdam.diplo.de

Duitse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Duitsland meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Duitse consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Duitsland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Duitse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Almelo, Amsterdam, Groningen, Maastricht, Middelburg en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Duitsland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Duitsland in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Duitsland in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Duitsland in Nederland Ambassade van Duitsland in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Duitse Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Duitse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Duitsland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Duitsland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Duitsland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Duitsland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links