Zweden

Consulaat van Zweden in Amsterdam

Nederland

Zweedse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Zweden in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Zweedse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Zweedse ambassade en elk ander consulaat van Zweden in Nederland.

Het Consulaat van Zweden in Amsterdam
Swedish Consulate General in Vinkeveen, the Baambrugse zuwe 171 - 3645 AG Vinkeveen - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (0) 294267249

Faxnummer:

Email:

sweden@amsterdamconsulaat.nl

Website:

www.swedenabroad.se/haag

Consul:

Mr Edgar F. L. Peer - Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Zweden in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Zweedse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Zweedse Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Mr Edgar F. L. Peer - Consul General van Zweden in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (0) 294267249 of email sweden@amsterdamconsulaat.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Zweden dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (0) 294267249 of email sweden@amsterdamconsulaat.nl

Zweedse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Zweden meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Zweedse consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Zweden om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Zweedse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Groningen en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Zweden niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Zweden in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Zweden in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Zweden in Nederland Ambassade van Zweden in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Zweedse Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Zweedse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Zweden - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Zweden. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Zweden.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Zweden kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links