de Filippijnen

Consulaat van de Filippijnen in Rotterdam

Nederland

Filippijnse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van de Filippijnen in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Filippijnse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Filippijnse ambassade en elk ander consulaat van de Filippijnen in Nederland.

Het Consulaat van de Filippijnen in Rotterdam
Philippine Consulate General in Rotterdam, the Netherlands - Lloydstraat 300 Kamer 13-05 - 3024 EA Rotterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 10-448 60 24

Faxnummer:

(+31) 10-448 60 20

Email:

info@hon-consulate-general-ph.nl

Website:

thehaguepe.dfa.gov.ph

Consul:

Albert Bos - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van de Filippijnen in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Filippijnse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Filippijnse Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Albert Bos - Consul General van de Filippijnen in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 10-448 60 24 of email info@hon-consulate-general-ph.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van de Filippijnen dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 10-448 60 24 of email info@hon-consulate-general-ph.nl

Filippijnse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat de Filippijnen meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Filippijnse consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van de Filippijnen om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Filippijnse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van de Filippijnen niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van de Filippijnen in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van de Filippijnen in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van de Filippijnen in Nederland Ambassade van de Filippijnen in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Filippijnse Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Filippijnse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en de Filippijnen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar de Filippijnen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in de Filippijnen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of de Filippijnen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links