de Filippijnen Flag

De Filippijnse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Filippijnse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Filippijnse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Filippijnse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van de Filippijnen in Nederland.

De Filippijnse Ambassade in Nederland
Philippine Embassy in The Hague, the Netherlands - Laan Copes Van Cattenburch 125 - 2585 EZ The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 360-4820

Faxnummer:

(+31) 70 356-0030

Email:

(contactform on website)

Website:

http://thehaguepe.dfa.gov.ph/

Ambassadeur:

H.E. Jaime Victor B. Ledda

Openingstijden:

Consular Section: Mon to Fri 09.00-11.30 and 13.00-15:30

De Ambassade van de Filippijnen in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Filippijnse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Filippijnse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van H.E. Jaime Victor B. Ledda - Ambassadeur van de Filippijnen in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 360-4820 of email (contactform on website)

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Filippijnse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van de Filippijnen in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Filippijnse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Filippijnse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Filippijnse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Filippijnse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van de Filippijnen in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Rotterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Filippijnse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Filippijnse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en de Filippijnen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar de Filippijnen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in de Filippijnen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of de Filippijnen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van de Filippijnen in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om de Filippijnen te bezoeken evenals aan Filippijnse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Filippijnse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Filippijnse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Filippijnse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Filippijnse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 360-4820 of per email (contactform on website)Nuttige Links