de Ambassade van Nederland in Mexico Stad - Mexico

       
  U bent hier: Ambassade van Nederland in Mexico Stad

Ambassades van Nederland in het Buitenland

 
 

 

Buitenlandse Ambassades in Nederland

 

  Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Mexico Stad

Mexico
Mexico Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Mexico. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Mexico Stad. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Mexico. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Mexico.
De Ambassade van Nederland in Mexico Stad - is een bilaterale missie in Mexico en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Mexico. De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. De Nederlandse Ambassade in Mexico Stad staat onder leiding van Laetitia van den Assum - Ambassadeur van Nederland in Mexico en is bereikbaar per telefoon (+52) 55-5258 9921 of email mex-info@minbuza.nl

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Mexico Stad verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Mexico die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Mexico wonen. In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Mexico Stad uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer. U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Mexico Stad via telefoon (+52) 55-5258 9921 of per email mex-info@minbuza.nl

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Mexico Stad? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Mexico om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Mexico op een rijtje gezet. Klik op de dichtstbijzijnde stad in de volgende lijst om de contactgegevens van het Nederlandse consulaat te bekijken: Cancun, Guadalajara, Merida, Monterrey, Tampico en Veracruz

Afspraak bij de Ambassade - Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de Nederlandse ambassade. Op de officiŽle website van de Nederlandse Ambassade in Mexico Stad vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Mexico Stad - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Mexico Stad of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade. Wij bieden onderstaand een handige hotel zoekbox om passende accommodatie te vinden in de buurt van de ambassade in Mexico Stad.

  de Ambassade van Nederland in Mexico Stad   Booking.com   de Ambassade van Nederland in Mexico Stad  
 

 
Reisverzekering voor Mexico en Nederland
Vergeet niet om een uitgebreide Reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.
 
Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mexico of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Handige links:

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum

 

www.nederlandse-ambassade.com

 

nederlandse-ambassade.com - Deze website is niet de officiŽle website van de Ambassade van Nederland in Mexico Stad - Mexico. Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de Nederlandse ambassade of enige andere consulaire sectie. Voor verdere informatie kan u op onze disclaimer pagina kijken.

Disclaimer & Privacy Policy