Sri Lanka

Consulaat van Sri Lanka in Rotterdam

Nederland

Sri Lankaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Sri Lanka in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Sri Lankaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Sri Lankaanse ambassade en elk ander consulaat van Sri Lanka in Nederland.

Het Consulaat van Sri Lanka in Rotterdam
Sri Lankan Consulate in Rotterdam, the Netherlands Oud Wassenaarseweg 9 2243 BT Wassenaar Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 06 53 20 7504

Faxnummer:

Email:

bernard@menkenmaritiem.nl

Website:

Consul:

Mr Bernardus Gerardus Joseph Menken - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Sri Lanka in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Sri Lankaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Sri Lankaanse Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Mr Bernardus Gerardus Joseph Menken - Consul van Sri Lanka in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 06 53 20 7504 of email bernard@menkenmaritiem.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Sri Lanka dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 06 53 20 7504 of email bernard@menkenmaritiem.nl

Sri Lankaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Sri Lanka meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Sri Lankaanse consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Sri Lanka om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Sri Lankaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Sri Lanka niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Sri Lanka in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Sri Lanka in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Sri Lanka in Nederland Ambassade van Sri Lanka in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Sri Lankaanse Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Sri Lankaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Sri Lanka - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Sri Lanka. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Sri Lanka.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Sri Lanka kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links