Burkina Faso

Consulaat van Burkina Faso in Rotterdam

Nederland

Burkina Faso Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Burkina Faso in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Burkina Faso diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Burkina Faso ambassade en elk ander consulaat van Burkina Faso in Nederland.

Het Consulaat van Burkina Faso in Rotterdam
Burkina Faso Consulate in Rotterdam, the Netherlands Postbus 518 3000 AM Rotterdam Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 10 430 5522

Faxnummer:

(+31) 10 448 8750

Email:

Website:

Consul:

Mr Frederik Willem Warmelink - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Burkina Faso in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Burkina Faso belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Burkina Faso Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Mr Frederik Willem Warmelink - Consul van Burkina Faso in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 10 430 5522 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Burkina Faso dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 10 430 5522 of email

Burkina Faso Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Burkina Faso meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Burkina Faso consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Burkina Faso om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Burkina Faso consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Burkina Faso niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Burkina Faso in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Burkina Faso in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Burkina Faso in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Burkina Faso Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Burkina Faso consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Burkina Faso - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Burkina Faso. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Burkina Faso.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Burkina Faso kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links