Belize

Consulaat van Belize in Amsterdam

Nederland

Belizeaans Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Belize in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Belizeaans diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belizeaans ambassade en elk ander consulaat van Belize in Nederland.

Het Consulaat van Belize in Amsterdam
Belize Consulate in Amsterdam, the Netherlands Sloterkade 84 1058 HF Amsterdam Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (20) 408 11 75

Faxnummer:

(+31) (20) 617 65 98

Email:

roos@ebr.nl

Website:

Consul:

Mr Alexander D. J. Roos - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Belize in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belizeaans belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belizeaans Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Mr Alexander D. J. Roos - Consul van Belize in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (20) 408 11 75 of email roos@ebr.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Belize dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (20) 408 11 75 of email roos@ebr.nl

Belizeaans Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Belize meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Belizeaans consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Belize om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belizeaans consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Belize niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Belize in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Belize in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Belize in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Belizeaans Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belizeaans consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Belize - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Belize. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Belize.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Belize kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links