Nepal

Consulaat van Nepal in Amsterdam

Nederland

Nepalese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nepal in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Nepalese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nepalese ambassade en elk ander consulaat van Nepal in Nederland.

Het Consulaat van Nepal in Amsterdam
Nepalese Consulate General in Amsterdam, Netherlands - Herengracht 562 - 1017 CH Amsterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 20 624 1530

Faxnummer:

(+31) 20 624 6173

Email:

consulate@nepal.nl

Website:

www.nepal.nl

Consul:

Drs. C.F. de Stoppelaar - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Nepal in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nepalese belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nepalese Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Drs. C.F. de Stoppelaar - Consul General van Nepal in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 20 624 1530 of email consulate@nepal.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nepal dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 20 624 1530 of email consulate@nepal.nl

Nepalese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Nepal meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Nepalese consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nepal om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nepalese consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nepal niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nepal in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Nepal in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nepal in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Nepalese Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nepalese consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Nepal - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nepal. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nepal.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Nepal kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links