Mauritius

Consulaat van Mauritius in Amsterdam

Nederland

Mauritiaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Mauritius in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Mauritiaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Mauritiaanse ambassade en elk ander consulaat van Mauritius in Nederland.

Het Consulaat van Mauritius in Amsterdam
Mauritian Consulate in Amsterdam, the Netherlands - Teleportboulevard 140 - 1043 EJ Amsterdam - P.O.Box 2838 - 1000 CV Amsterdam, Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 20 5405 800

Faxnummer:

(+31) 20 644 7 011

Email:

consulaat.mauritius@hetnet.nl

Website:

Consul:

Mr Godfried A.L.R. Diepenhorst - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Mauritius in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Mauritiaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Mauritiaanse Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Mr Godfried A.L.R. Diepenhorst - Consul van Mauritius in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 20 5405 800 of email consulaat.mauritius@hetnet.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Mauritius dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 20 5405 800 of email consulaat.mauritius@hetnet.nl

Mauritiaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Mauritius meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Mauritiaanse consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Mauritius om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Mauritiaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Mauritius niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Mauritius in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Mauritius in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Mauritius in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Mauritiaanse Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Mauritiaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Mauritius - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Mauritius. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Mauritius.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Mauritius kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links