Nederland

Consulaat van Nederland in Thimphu

Bhutan

Nederlandse Diplomatieke Missie in Bhutan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Thimphu. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Bhutan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Bhutan.

Het Consulaat van Nederland in Thimphu
Netherlands Honorary Consulate in Thimphu, Bhutan - P.O. Box 696 - Langjophaka - Thimphu - Bhutan

Telefoonnummer:

(+975) 2-323 259

Faxnummer:

(+975) 2-334 078

Email:

info@nlconsulate.bt

Website:

Consul:

Phuntshok C. Tshering - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Thimphu is een bilaterale missie in Bhutan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Bhutan.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Thimphu staat onder leiding van Phuntshok C. Tshering - Honorary Consul van Nederland in Bhutan en is bereikbaar per telefoon (+975) 2-323 259 of email info@nlconsulate.bt

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+975) 2-323 259 of email info@nlconsulate.bt

Nederlandse Consulaten in Bhutan

Ver verwijderd van het Consulaat in Thimphu? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Bhutan. Als het Nederlandse consulaat in Thimphu ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Bhutan op een rijtje gezet: Thimphu

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Bhutan - Indien het consulaat in Thimphu of eventuele andere consulaten van Nederland in Bhutan u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Bhutan

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Thimphu - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Thimphu of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Bhutan en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Bhutan of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links