Nederland

Consulaat van Nederland in Tashkent

Oezbekistan

Nederlandse Diplomatieke Missie in Oezbekistan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Tashkent. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Oezbekistan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Oezbekistan.

Het Consulaat van Nederland in Tashkent
Netherlands Honorary Consulate in Tashkent, Uzbekistan - C2, building 3, Apartment 74 - Kh. Samatavoy Str - 100000 Tashkent - Uzbekistan

Telefoonnummer:

(+998) 711508595 & (+998) 933870210

Faxnummer:

(+998) 712522402

Email:

nlconsulate.tashkent@gmail.com

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/uzbekistan/

Consul:

H.W. Minderhoud - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Tashkent is een bilaterale missie in Oezbekistan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Oezbekistan.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Tashkent staat onder leiding van H.W. Minderhoud - Honorary Consul van Nederland in Oezbekistan en is bereikbaar per telefoon (+998) 711508595 & (+998) 933870210 of email nlconsulate.tashkent@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+998) 711508595 & (+998) 933870210 of email nlconsulate.tashkent@gmail.com

Nederlandse Consulaten in Oezbekistan

Ver verwijderd van het Consulaat in Tashkent? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Oezbekistan. Als het Nederlandse consulaat in Tashkent ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Oezbekistan op een rijtje gezet: Tashkent

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Oezbekistan - Indien het consulaat in Tashkent of eventuele andere consulaten van Nederland in Oezbekistan u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Oezbekistan

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Tashkent - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Tashkent of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Oezbekistan en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Oezbekistan of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links