Nederland

Consulaat van Nederland in Montevideo

Uruguay

Nederlandse Diplomatieke Missie in Uruguay. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Montevideo. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Uruguay. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Uruguay.

Het Consulaat van Nederland in Montevideo
Netherlands Honorary Consulate in Montevideo, Uruguay - Dr. Alfredo Vazquez Acevedo 7195, esq. Doctor Enrique Azarola - 11500 Montevideo - Uruguay

Telefoonnummer:

(+598) 2-600 2539

Faxnummer:

Email:

montevideo@nlconsulate.com

Website:

nederlandwereldwijd.nl

Consul:

Rene Sonneveld - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Montevideo is een bilaterale missie in Uruguay en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Uruguay.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Montevideo staat onder leiding van Rene Sonneveld - Honorary Consul van Nederland in Uruguay en is bereikbaar per telefoon (+598) 2-600 2539 of email montevideo@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+598) 2-600 2539 of email montevideo@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Uruguay

Ver verwijderd van het Consulaat in Montevideo? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Uruguay. Als het Nederlandse consulaat in Montevideo ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Uruguay op een rijtje gezet: Montevideo

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Uruguay - Indien het consulaat in Montevideo of eventuele andere consulaten van Nederland in Uruguay u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Uruguay

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Montevideo - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Montevideo of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Uruguay en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Uruguay of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links