Nederland

Consulaat van Nederland in Hamilton

Bermuda

Nederlandse Diplomatieke Missie in Bermuda. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Hamilton. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Bermuda. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Bermuda.

Het Consulaat van Nederland in Hamilton
Netherlands Honorary Consulate in Hamilton, Bermuda - Hamilton - Bermuda

Telefoonnummer:

(+1 441) 704 5890

Faxnummer:

Email:

tneijmeijer@csm.bm

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/united-kingdom/

Consul:

Tjerk Neijmeijer - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Hamilton is een bilaterale missie in Bermuda en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Bermuda.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Hamilton staat onder leiding van Tjerk Neijmeijer - Honorary Consul van Nederland in Bermuda en is bereikbaar per telefoon (+1 441) 704 5890 of email tneijmeijer@csm.bm

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 441) 704 5890 of email tneijmeijer@csm.bm

Nederlandse Consulaten in Bermuda

Ver verwijderd van het Consulaat in Hamilton? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Bermuda. Als het Nederlandse consulaat in Hamilton ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Bermuda op een rijtje gezet: Hamilton

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Bermuda - Indien het consulaat in Hamilton of eventuele andere consulaten van Nederland in Bermuda u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Bermuda

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Hamilton - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Hamilton of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Bermuda en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Bermuda of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links