Nederland

Consulaat van Nederland in Plymouth

Groot Brittannië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Groot Brittannië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Plymouth. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Groot Brittannië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Groot Brittannië.

Het Consulaat van Nederland in Plymouth
Netherlands Honoraray Consulate in Plymouth - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+44) 207 590 3200 (Embassy in London)

Faxnummer:

Email:

lon@minbuza.nl

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/united-kingdom/

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Nederland in Plymouth is een bilaterale missie in Groot Brittannië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Groot Brittannië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Plymouth staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Nederland in Groot Brittannië en is bereikbaar per telefoon (+44) 207 590 3200 (Embassy in London) of email lon@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+44) 207 590 3200 (Embassy in London) of email lon@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in Groot Brittannië

Ver verwijderd van het Consulaat in Plymouth? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Groot Brittannië. Als het Nederlandse consulaat in Plymouth ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Groot Brittannië op een rijtje gezet: Aberdeen, Belfast, Birmingham, Cardiff, Dover, Edinburgh, Guernsey, Hull, Jersey, Liverpool, Manchester, Norwich, Plymouth en Southampton

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Groot Brittannië - Indien het consulaat in Plymouth of eventuele andere consulaten van Nederland in Groot Brittannië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Groot Brittannië Ambassade van Nederland in Londen

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Plymouth - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Plymouth of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Groot Brittannië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Groot Brittannië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links