Nederland

Consulaat van Nederland in Dubai

de Verenigde Arabische Emiraten

Nederlandse Diplomatieke Missie in de Verenigde Arabische Emiraten. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Dubai. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in de Verenigde Arabische Emiraten. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in de Verenigde Arabische Emiraten.

Het Consulaat van Nederland in Dubai
Netherlands Consulate General in Dubai, United Arab Emirates - Al Habtoor Business Tower, 31st floor - Dubai Marina - P.O. Box 7726 - Dubai - United Arab Emirates

Telefoonnummer:

(+971) 4-440 7600

Faxnummer:

(+971) 4-440 7640

Email:

dba@minbuza.nl

Website:

nederlandwereldwijd.nl

Consul:

Mr Hans Sandee - Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Dubai is een bilaterale missie in de Verenigde Arabische Emiraten en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in de Verenigde Arabische Emiraten.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Dubai staat onder leiding van Mr Hans Sandee - Consul General van Nederland in de Verenigde Arabische Emiraten en is bereikbaar per telefoon (+971) 4-440 7600 of email dba@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+971) 4-440 7600 of email dba@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in de Verenigde Arabische Emiraten

Ver verwijderd van het Consulaat in Dubai? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in de Verenigde Arabische Emiraten. Als het Nederlandse consulaat in Dubai ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in de Verenigde Arabische Emiraten op een rijtje gezet: Dubai

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in de Verenigde Arabische Emiraten - Indien het consulaat in Dubai of eventuele andere consulaten van Nederland in de Verenigde Arabische Emiraten u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in de Verenigde Arabische Emiraten Ambassade van Nederland in Abu Dhabi

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Dubai - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Dubai of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor de Verenigde Arabische Emiraten en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor de Verenigde Arabische Emiraten of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links